Iza rešetaka

Ubojica (38) više ne odbija hranu!

ubojica
VL FOTO
11.04.2012.
u 16:51

Policija i dalje traži motive zločina, a neslužbeno se i dalje spominju ljubavni razlozi

Nakon četverodnevnog gladovanja, Enes Muslić (38) iz Sarajeva, inspektor MUP-a FBiH, koji je u subotu pola sata poslije ponoći s četiri metka iz službenog pištolja ubio 25-godišnju Amilu Sabljić iz naselja Lokve kod Čapljine, počeo je uzimati hranu i piće, potvrdili su iz KPZ-a Mostar.

“Za cijelo vrijeme boravka u policijskom pritvoru samo je u nedjelju navečer popio kavu, pojeo kocku čokolade i zapalio cigaretu”, kažu iz MUP-a. Policija i dalje traži motive zločina, a neslužbeno se i dalje spominju ljubavni razlozi. Sve je eskaliralo nakon svađe kada je Enes tukao i pucao u Amilu, ubio je, a potom legao na cestu pored nje i opet pucao. - Poznajem Enesa i mogu reći da smo dobri prijatelji. On dolazi iz jedne poštene obitelji. Bio je uvijek miran, nikada se nije svađao niti se potukao ikada. Za tu djevojku mi nikada ništa nije kazao. O njoj ništa nisu znali ni ostali njegovi prijatelji. Bio je obiteljski čovjek, ne znam kako se to moglo dogoditi. Mnogo toga je nejasno ostalo, svi smo iznenađeni i ne znamo kako se postaviti u ovoj doista mučnoj situaciji, kazao je novinarima jedan od Enesovih prijatelja iz naselja Hrasno. Navodno je i u Sarajevu ranije imao jednu ljubavnu aferu.

- Evidentno je da je čovjek napravio težak zločin. Istraga traje i on je sada u pritvoru. Provedena je i interna istraga i Muslić je suspendiran s posla. Već mu je izdana odluka o suspenziji. Njegovo djelo je za svaku osudu, bez obzira koji je motiv ubojstva. Nanio je ogromnu štetu Federalnoj upravi policije, zaključio je Dragan Lukač, direktor FMUP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?