bijeljina

Ubio ženu, palio auta i kuću, pa presudio sebi

Ubojstvo
14.10.2013.
u 10:00

Policija je na licu mjesta naišla na stravičan prizor

Bijeljina je u šoku, na cijelom području govori se o stravičnom zločinu i pomračenju uma muškarca koji je ubio svoju ženu i sebe, pritom učinivši još kaznenih djela izazvanih paljevinom vlastite i tuđe imovine.

Sulud pothvat

Žarko Radovanović 54-godišnjak iz Bijeljine potpuno je izgubio pamet u jednom trenutku, te je u divljačkom pohodu ubio svoju suprugu 52-godišnju Stanu, zapalio svoja vozila golf i vento, te susjedovu kuću gdje su vatru srećom ugasili vatrogasci, te je na kraju presudio sam sebi. Ova teška obiteljska tragedija dogodila se u predvečerje u naselju Glavičorka kod Bijeljine. Policija je dobila dojavu da Žarko hoda oko kuće i pali svoja vozila, te su se odmah zaputili na mjesto događaja ni ne sluteći da će ih tamo zateći tragedija. Nakon što su došli na mjesto događaja imali su što vidjeti. Žarkina supruga Stana bila je mrtva, a pored rođakove kuće pronađeno je i Žarkovo tijelo. Odmah je nazvana i vatrogasna postrojba s obzirom da je Žarko prije nego je sebi presudio zapalio i susjedovu kuću, no srećom bez nekih većih posljedica. U Radovanovićevom rodnom kraju vladaju šok i nevjerica s obzirom da ovakav manijakalni pohod nikad nisu vidjeli i malo tko je očekivao da će jednu mirnu jesensku večer zamijeniti tragedija.

Ljudi u šoku

Rijetki žele govoriti o razlozima ove nesreće i priznaju da nisu mogli vjerovati kako bi se u njihovom okruženju nešto ovako moglo dogoditi. O situaciji u obitelji Radovanović ne govore. U šoku su i susjedi kojima je Žarko pokušao zapaliti kuću. Na terenu su nadležne službe obavljale rekonstrukciju događaja. Očevidom je utvrđeno da je Žarko hicem iz pištolja sebi oduzeo život. Dežurni tužitelj naložio je vršenje očevida i poduzimanje svih drugih mjera i radnji kako bi se doznalo zbog čega se na ovo Žarko odlučio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?