Upucan u potiljak

Ubijen pred gostima čak iz petog pokušaja

kakanj
VL FOTO
13.04.2012.
u 09:45

Kakanjci spominju da je u žrtvu pucano s leđa, u potiljak i to u obračunu zaraćenih bandi

Autoprijevoznik Enijad Čehajić (47) iz Kaknja ubijen je preksinoć u lokalnom kafiću “Enjoy”, a traga se za braćom Benjaminom (17) i Kenanom Tokalićem (25) iz kakanjskog naselja Bilješevo.

S leđa

U pucnjavi, oko 22:25 sata, u ruku i leđa je okrznut Aldin Islamović (25) iz Kaknja, koji je sjedio s ubijenim. Obitelj žrtve tvrdi da je riječ o klasičnoj egzekuciji, jer mu je pucano u potiljak i u leđa. Ubojica je prišao u lokalu prepunom gostiju te ispucao više metaka iz pištolja. Rodbina je izravno optužila braću Tokalić, navodeći da su obojica bili u lokalu, te da je najvjerojatnije pucao stariji Kenan.

- Oni su već dulje vrijeme u sukobu s Enijadom. Braća su u njega pucala i prošle godine te ga iz zasjede ranili u ruku ispred njegove kuće. No, prošli su nekažnjeno, jer imaju dobro zaleđe u ovom gradu, tvrde rođaci ubijenog, navodeći da su počinitelji pobjegli vozilom koje je bilo parkirano ispred kafića. Kafić je bio pun mladih gostiju i zbog glasne glazbe nitko u prvi mah nije čuo kada je pucano.

Preko stola

- Tek kada je pao preko stola, ljudi su shvatili što se događa. Nastala je panika i gosti su počeli panično bježati na ulicu, tvrde očevici. Likvidirani Čehajić je posljednjih godina u nekoliko navrata bio na meti napada, pri čemu je i ranjavan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije