Džudo

U Vitezu održano državno prvenstvo

borba
vl
02.05.2012.
u 09:49

Po ocjenama nazočnih džudo stručnjaka prikazana kvaliteta borbi za ovaj uzrast bila je na visokoj razini

Vitez je bio domaćin državnog prvenstva u džudou za dječake, djevojčice, te za kadete i kadetkinje. Nastupilo je oko 300 natjecatelja iz 45 klubova s područja cijele BiH, a dobar domaćin i organizator bio je Judo klub “Vitez“. Prvenstvo je održano u Gradskoj sportskoj dvorani, a službeno ga je otvorio općinski načelnik Viteza, Vlado Alilović.

 Po ocjenama nazočnih džudo stručnjaka prikazana kvaliteta borbi za ovaj uzrast bila je na visokoj razini, bilo je više istaknutih pojedinaca u svim u svim kategorijama, a u konkurenciji dječaka i djevojčica najuspješniji su bili Lav Divlan, JK „FAMOS“ Hrasnica i Nikolina Kuprešak JK “Policajac“ iz Laktaša.

 U konkurenciji kadeta i kadetkinja najuspješniji su bili Nikola Mišković iz JK “Leotar“ Trebinje i Selma Ograšević iz JK “Lukavac“ iz Lukavca. Najuspješnija ekipa u konkurenciji dječaka i djevojčica su “FAMOS“ i “Laktaši“, a u konkurenciji kadeta i kadetkinja “Leotar“ iz Trebinja i “Srpski Sokol“ iz Zvornika.

 Dobre rezultate postigli su i domaćini, JK „Vitez“, što potvrđuje drugo mjesto Bojane Ružičić (+ 57 kg), te treća mjesta Josipe Križanac (- 48 kg) i Martine Čečura (- 57 kg) u konkurenciji djevojčica, dok su se u kategoriji kadetkinja zlatnom medaljom okitila Ivanela Pavlović, a brončanom Rebeka Žuljević.

 Na prvenstvu su sudili najbolji bh suci: Karlo Prskalo, Slavko Sikirić, Nikola Biljaka, Nihad Velić, Anes Ličina, Habib Bučan, Enver Kukuruzović, Zijad Sejdinović, Elvir Salihagić, Radenko Marinović, Dragan Božović, Vladimir Dokić i Dragan Vukoja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije