ZAVRŠILO 0:0

U vatrenom derbiju Milana i Rome dva crvena kartona

Milan - Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
13.05.2013.
u 00:14

Muntari je u 41. minuti trebao dobiti žuti karton, ali je uhvatio suca za ruku pa je umjesto žutoga zaradio crveni.

U derbiju Milana i Rome na San Siru nije bilo golova, ali je bilo itekako vatreno. Utakmica je završena s 20 igrača jer su Sulley Muntari i Francesco Totti dobili crvene kartone.

Muntari je u 41. minuti trebao dobiti žuti karton, ali je uhvatio suca za ruku pa je umjesto žutoga zaradio crveni. Susret je u nastavku zatim nakratko prekinut jer su navijači rasistički vrijeđali Marija Balotellija.

Pred kraj je susreta kapetan Rome Totti morao pod tuš jer je laktom udario Philippea Mexesa. Susret je osim toga obilovao i brojnim prilikama na obje strane, ali se mreže nisu tresle.

Malaga i Sevilla odigrali su 0:0. Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret, a Pedro Morales se u 45. minuti ozlijedio i morao je napustiti igru.

Dodajmo i da se Nikola Kalinić upisao u strijelce u pobjedi Dnipra nad Karpatyjem. Završilo je pobjedom Dnipra 4:2 za kojeg je Kalinić odigrao čitavi susret, a Ivan Strinić prvo poluvrijeme.

>> Kovačić igrao u remiju kod Genoe, pobjeda Fiorentine

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije