Grad Mostar

U tijeku sjednica Gradskog vijeća

Gradsko vijeće
03.07.2012.
u 14:01

Na sjednici je odloženo izjašnjavanje o Regulacijskim planovima "Sjeverni logor" i "Centar II"

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara odloženo je izjašnjavanje o Regulacijskim planovima \"Sjeverni logor\" i \"Centar II\". Ova dva plana bit će ponovno stavljena na razmatranje početkom rujna 2012. godine, zajedno sa svih 19 prostornih planova za koje se trenutno provode rasprave.

Na sjednici Gradskog vijeća se raspravlja o Informaciji o Kuvajtskom kreditu za što je vijećnik Marko Marušić u svom izlaganju, uz ostalo kazao kako postoje indicije da su netransparentno trošena sredstva navedenog kredita te kako je potrebno utvrditi tko ih je trošio i za koje namjene. Potpredsjednik Gradskog vijeća Danijel Vidović kazao je kako ne posjeduju dokumentaciju o kojoj govori Marušić te da ju je potrebno dostaviti ostalim vijećnicima na uvid kako bi se onda shodno tome moglo raspravljati.

Na dnevnom redu današnje sjednice naći će se, uz ostalo  Izvješće Povjerenstva za procjenu štete nastale u tijeku prirodne nesreće uzrokovane velikim snježnim padalinama u veljači ove godine, Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o stavljanju na raspolaganje stanova za realiziranje Projekta \"Stambena rješenja za ugrožene stanovnike kolektivnih centara i alternativnih smještaja\", te Odluka o imenovanju povjerenstva za provođenje javnog konkursa za dodjelu zemljišta radi građenja. Sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara je u tijeku, a nakon sjednice medijima će biti dostavljeno priopćenje za javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?