MOSTAR

U tijeku pripreme za Hrvatski narodni sabor

HNS
04.02.2013.
u 15:19

Predsjedništvo HNS-a BiH je na današnjoj sjednici donijelo odluku o imenovanju Organizacijskog odbora koji će definirati i pripremiti provedbu nužnih aktivnosti za održavanje Hrvatskog narodnog sabora

Pod predsjedanjem Dragana Čovića danas je u Mostaru održana 16. sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH. Na sjednici je bilo riječi o aktualnim prilikama u BiH i pripremama za Hrvatski narodni sabor. 

Članovi Predsjedništva HNS-a BiH dali su punu podršku predstojećim aktivnostima Odbora za mlade HNS-a, posebno kada je riječ o pripremama za predstojeći popis pučanstva u BiH. 

Predsjedništvo HNS-a BiH je na današnjoj sjednici donijelo odluku o imenovanju Organizacijskog odbora koji će definirati i pripremiti provedbu nužnih aktivnosti za održavanje Hrvatskog narodnog sabora koji bi se trebao održati u prvoj polovini mjeseca travnja 2013. godine u Mostaru, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću HNS-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?