Herojska borba Splićana

U Splitu odahnuli: Balakov će ostati

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
12.09.2011.
u 08:27

Čak i ako prihvati ponudu bugarskog saveza Balakov bi nastavio trenirati Hajduk

Derbi je bio i prošao, opet ćemo ga čekati, a Hajduku ostaje čekanje što će biti s Krasimirom Balakovom. Bugarskog trenera igrači obožavaju, ali obožava ga i njegov veliki prijatelj Borislav Mihajlov, predsjednik Bugarskoga nogometnog saveza. Po svemu sudeći, Bugari će smijeniti Lothara Matthäusa s izborničkog mjesta, a Mihajlov je, navodno, posao ponudio Balakovu.

Očekivano, Balakov nije ništa potvrdio, ali ni demantirao. Smijao se i rekao "komu to ne bi bila čast". Mihajlov je bio u Hrvatskoj, čuo se s Hajdukovim trenerom. Navodno postoji i kombinacija po kojoj bi Balakov bio u dvojnoj funkciji, preuzeo bi Bugarsku i ostao u Hajduku, ali sve to se neće dogoditi do kraja ove godine. Nešto poput Blaža Sliškovića, koji je istodobno vodio Hajduk i reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

- Ne znam ništa o tome. Može nam biti čast da se jedan nacionalni savez interesira za našeg trenera. No, pustite sve te priče, vidjet ćemo što će biti dođe li ponuda Bugarske, tada ćemo razmišljati o svim kombinacijama – rekao je predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar.

Slovenac koji je napao Keruma prespavao u Policiji

Slovenac Damjan Rovšek (37), koji se na Poljudu, za vrijeme utakmice Hajduka i Dinama, poželio obračunati sa Željkom Kerumom, prespavao je u policiji, a priveden je i na Prekršajni sud. Navodno to nije njihov prvi sukob, Rovšek je i prije na utakmicama Hajduka dobacivao Kerumu i izazivao ga. Kerum se prema Rovšeku zaletio iz svečane lože, ali osiguranje je spriječilo bliski susret. Ostaje nejasno zbog čeka je bez prijave ostao Kerum. Priveden je 101 navijač (66 Hajdukovih i 35 Dinamovih).

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije