Nakon tragedije

U požaru izgorio i mladić iz Gacka koji je u svemu bio najbolji

pozar
VL FOTO
03.04.2012.
u 10:59

Kobni požar u diskoteci izbio je zbog strujnog preopterećenja ispod pozornice

U Novom Sadu je zbog tragedije u diskoteci Kontrast u kojoj je u stravičnom požaru život izgubilo šestero mladih proglašena trodnevna žalost. Zbog strujnog preopterećenja ispod pozornice na kojoj je gostovala skupina Akapulko bend iz Kraljeva, kobne nedjelje vatrena stihija zauvijek je ugasila živote Zorana Ignjatovića (28) iz Gacka, Milene Dalmacije (28) iz Novog Sada, Tamare Miladinović (25) iz Novog Sada, Marka Pavlovića (29) iz Kragujevca, Renata Vukovića (21) iz Kikinde i Marine Aničić (25) iz Čuruga, koji su ostali zarobljeni u općem stampedu koji je nastao kada je vatra buknula.

Učenik generacije

Vijest o Ignjatovićevoj smrti u Gacku su primili s tugom i nevjericom.

Njegovi bivši profesori, prijatelji, i svi koji su ga poznavali kazali su da je u pitanju mladić koji je u svemu bio najbolji.

Dvadesetosmogodišnji Zoran je u gatačkom Srednjoškolskom centru “Pero Slijepčević” svojedobno bio učenik generacije i kao takav je s lakoćom završio elektrotehnički fakultet u Novom Sadu, gdje je i tragično nastradao, iako je poslije završetka studija posao našao u Beogradu. Njegov otac Krsto, inače radnik Termoelektrane Gacko, pošao je, odmah po saznanju tragične vijesti, u Novi Sad.

Jedinica i još jedan učenik generacije, najmlađi doktor znanosti u povijesti PMF-a, docent na Kemijskom fakuletu... Sve to u liku mlade Milene Dalmacije (28) odnio je dim nesretne diskoteke Kontrast.

Jedino dijete

“Ljubim te” - napisala je majci u posljednjoj poruci prije tragedije. Milena je bila jedino dijete čuvenog novosadskog profesora dr Bože Dalmacije i njegove žene, profesorice kemije. Tamara Miladinović, novinarka novosadskeog RTV Delta, kao novinarka je radila sedam godina, a vodila je emisiju zabavnog karaktera Fokus. Roditeljska kuća Marka Pavlovića, kamermana na lokalnim televizijama u Kragujevcu, i jučer je bila nijema od bola. Renato Vuković igrao je američki nogomet za klub Kikinda Mamutsa, student treće godine Prirodno-matematičkog fakulteta na Odjelu kemija u Novom Sadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?