TRAGEDIJA

U pogibiji majke i kćeri nije sudjelovao neki drugi auto?

policija
PIXSELL
03.08.2010.
u 08:09

Tragedija se dogodila kada je Dunja, putujući s roditeljima iz Sarajeva za more, gdje ih je čekao njezin brat Damir Aganović, poznati kirurg, iz još nepoznatih razloga sletjela u vodu i smrtno stradala zajedno s majkom Fatimom

Policija nema nagovještaja da je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju ujutro oko 7.30 sati dogodila na magistralnoj cesti Sarajevo - Mostar, u mjestu Salakovac, sudjelovalo neko drugo vozilo, kazali su jučer iz PU Mostar. Preživjeli starac Mithad Aganović (82), koji je prilikom slijetanja u Salakovačko jezero peugeota, kojim je upravljala njegova 49-godišnja kći Dunja, ispao sa suvozačeva sjedala, i dalje se ne sjeća kobnog trenutka. Tako da izravnih očevidaca i nije bilo.

Podsjetimo, tragedija se dogodila kada je Dunja, putujući s roditeljima iz Sarajeva za more, gdje ih je čekao njezin brat Damir Aganović, poznati kirurg, iz još nepoznatih razloga sletjela u vodu i smrtno stradala zajedno s majkom Fatimom (78). Pokraj ceste su tek ostali tragovi zanošenja kotača i razbijeni dijelovi vozila. Dežurna tužiteljica Tatjana Prcović je naložila niz vještačenja koji bi trebali rekonstruirati čitavu nesreću. Dosadašnji tijek istrage ukazuje da se radilo o prevelikoj brzini i nepažnji.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Bandit
18:00 03.08.2010.

Podsjetimo, tragedija se dogodila kada je Dunja, putujući s roditeljima iz Sarajeva za more, gdje ih je čekao njezin brat Damir Aganović, poznati kirurg, Sto vam znaci to poznati kirurg, hm

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije