plaćeni ubojica

U Meksiku uhićena žena osumnjičena za 20 ubojstava

meksiko rat
08.05.2012.
u 08:21

Iako Jimenez nije prva žena plaćeni ubojica koju je meksička policija uhitila, rijetke među ženama koje se bave tim "poslom" su osumnjičene za tako velik broj ubojstava

Za 1700 dolara mjesečno Maria Jimenez (26) ubijala je dilere suparničkih kartela i policajce, a uz to se bavila i otmicama i krađom automobila za zloglasne meksičke Zete, objavila je policija u Monterreyu. Jimenez se sumnjiči za najmanje 20 ubojstava, a nakon prošlotjednog uhićenja priznala je nekoliko kaznenih djela među kojima i nekolicinu ubojstava, javlja Reuters.

Iako Jimenez nije prva žena plaćeni ubojica koju je meksička policija uhitila, rijetke među ženama koje se bave tim "poslom" su osumnjičene za tako velik broj ubojstava.

Jimenez je prošlog tjedna uhićena s još trojicom muškaraca osumnjičenih za ubojstva i pet žena koje se sumnjiče za preprodavanje droge i izviđanje terena te držanje straže tijekom kaznenih dijela. Deveteročlana skupina pod svojom je kontrolom držala čak 14 žarišta preprodaje droge u središtu Monterreya.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?