PRVI BARCIN PORAZ

U Madridu slave šest bodova prednosti, Pep tvrdi: Nije gotovo

Victor Valdes
Screenshot Youtube
27.11.2011.
u 13:00

- Nije momčad kriva. Dobro su jeli i odmorili se, jednostavno nam nije išlo - rekao je Guardiola nakon poraza kod Getafea.

Nogometaši Barcelone u subotu su doživjeli prvi poraz u sezoni i to tek u 14. kolu španjolskog prvenstva! Bolji je na domaćem terenu bio Getafe s 1:0, a pobjedu im je nakon kornera donio Juan Valera u 67. minuti.

Guardiolina momčad bila je dominantnija na terenu, no do prve konkretne prilike došli su u sudačkoj nadoknadi. U 94. minuti Messi je opalio lijevicom, no pogodio stativu. Nije zabrinjavajuća samo utakmiva bez pogotka za malenog Argentinca. Naime, on je samo jednom ove sezone zabio na gostovanjima, a Katalonci su van Nou Campa u šest gostovanja postigli samo osam pogodaka.

- Ako rano uspijete postići gol, onda je lako, ali nama to nije uspjelo ovoga puta. Ništa ne sugerira da je momčad kriva, dobro su trenirali, dobro su jeli i odmorili su se dovoljno. Stvarali smo prilike, ali nije išlo - rekao je nakon utakmice Pep Guardiola.

U međuvremenu, u Madridu trljaju ruke. Kraljevski klub trenutno ima šest bodova prednosti nad najljućim protivnikom i već slave naslov.

- Ima se još puno za igrati u prvenstvu. Usprkos porazu, ponovo ćemo se podići i ići prema naprijed - zaključio je Guardiola.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije