Kruševo

U Kruševu napadnuti predsjednik FBiH Živko Budimir i Željko Asić

budimir
VL FOTO
28.08.2011.
u 11:14

Kako je za medije rekao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak Budimir i Asić su u svadbenom salonu "Maestral" napadnuti fizički i verbalno

Tijekom noći u 01:55 sati u Policijsku upravu Mostar došli su predsjednik Federacije BiH Živko Budimir, te Željko Asić zastupnik u državnom parlamentu. Povod dolasku u kasnim noćnim satima bio je fizički napad.

Naime, kako je za medije rekao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak Budimir i Asić su u svadbenom salonu "Maestral" u Kruševu napadnuti fizički i verbalno.

Obojica su bili prisutni na svadbenom veselju. Prema kazivanju Bošnjaka, Asić je primio više udaraca i zadobio je lakše tjelesne ozljede, dok je Budimir primio ozbiljne prijetnje smrću.

Policijski službenici rade izvide i istragu oko ovog slučaja, a o svemu je upoznat i dežurni tužitelj.

Komentara 12

KR
kralj73
15:01 28.08.2011.

ti mora da si \"pravi hrvat\" cim se toliko brines, nema pravih i laznih hrvata kretenu al moras shvatiti da postoje oni kojima su hrvati dali ogromnu vecinu glasova i oni koji su dobili najmanje, e ovi zadnji ne mogu zastupati mene i vecinu koja ih nije birala, zapamti to, ne mogu nikad, zasto je to tesko prihvatiti tvom ogranicenom umu a tako je jednostavno

Avatar error
error
15:51 28.08.2011.

Imali nešto jadnije od toga kada nisi dobro došao medju svoj narod, imali to cijenu, fotelju...radi fotelje skinuli su gaće, pa ih muslimani nabiše...više nije hsp /hrvatska stranka prava nego hrvatska stranka prostitucije/ hoće kruha bez motike kao i prostitutke;)...Štoo je najžalosnije oni su na vlasti dok dr.Perić ne kaže dosta je oblaćite gaće ja svoje skidati neću...neka se zabave još malo i neka na zabavama dobiju batine to su zaslužili...njima ne ide u prilog ona stara: alaj volim kad godina izda, sve poskupi pojeftini pizda;))

CI
cinbenik
11:53 28.08.2011.

To su oni napadnuti od \"pravih Hrvata\" jer su izdajnici,kako je do sada pisano u svim glasilima HDZea i upirano prstom na \"izdajnike\".Dali ce netko odgovarati i od \"pravih Hrvata\" ako i oni udju u dogovor sa SDPeom i Lagundziom,dali ce tada netko napasti Covica i Ljubica ili su oni definitivno \"pravi Hrvati\"ma sta radili.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?