Nakon zločina

U jednom grobu sin i majka koja ga je ubila!

kozarska
VL FOTO
07.05.2012.
u 11:31

Liječnici su se i jučer borili za život teško ranjenog 24-godišnjeg Dragana Došena

Milena Došen (49) iz Kozarske Dubice, koja je u subotu ujutro ubila jednog i po život opasno ranila drugog sina, pa u svoju glavu okrenula pištolj u kojem je metak zastao u cijevi, te popila ocatnu kiselinu, naknadno je preminula u banjolučkoj bolnici. - Izdahnula je oko 19.30 sati od posljedica trovanja, dok je njen teško ranjeni sin Dragan (24) i dalje u kritičnom stanju i liječnici se bore za njegov život. Mladić ima teške ozljede glave te je smješten na Odjelu intenzivne njege. Nalazi se u dubokoj komi, priključen na uređaje za vještačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne- kaže jučer dežurni liječnik Dragan Milošević. I otac Željko, koji neprestano moli Boga da Dragan preživi, također je pod liječničkim nadzorom zbog doživljena užasa. Stanovnici su i dalje u nevjerici pričali o ovoj nezapamćenoj tragediji, tvrdeći da se ona možda mogla spriječiti da je majka, koja je bila psihički bolesnik, na vrijeme zbrinula u bolnicu. Kako kažu, ona je večer prije tragedije završila u Hitnoj, gdje su je dovezli sinovi, jer joj se stanje pogoršalo. Liječnici su joj dali injekciju za smirenje i infuziju, nakon čega je puštena kući.

 

Teško rastrojstvo

 

Nitko tada nije mogao naslutiti da će samo nekoliko sati kasnije, u trenutku teškog psihičkog rastrojstva iz pištolja, koji je bio skriven na tajnom mjestu u kući, pucati u glave sinova Srđana (29) i Draganu, koji su spavali u svojim sobama na katu. Mještani kažu da je u posljednjih 15 godina imala psihičkih problema zbog čega je u više navrata liječena u psihijatrijskim ustanovama. Međutim, čim bi joj malo bilo bolje, obitelj ju je vraćala doma.

 

Bilo im je žao

 

- Iako su liječnici inzistirali da se konačno smjesti u bolnicu zatvorenog tipa, njima je bilo žao pristati na to. Njeni sinovi su bili jako vezani uz nju, kao i ona za njih, i nisu mogli ni slutili da bi ona mogla napraviti takvo zlo. Smatrali su da mogu voditi računa o njoj i da je dovoljno to da uzima redovito propisanu terapiju- kažu susjedi, podsjećajući da se radilo o skladnoj obitelji, jer su bili jako vezani jedni za druge. Otac Željko je zarađivao radeći kao vodoinstalater, dok je Srđan bio suvlasnik noćnog kluba “Kalipso” i ove se godine planirao oženiti svojom djevojkom, koju je nedavno zaprosio. Njegov mlađi brat Dragan, apsolvent kriminalistike, zaposlen je Komunalnoj policiji u K. Dubici, gdje je i voditelje Mladeži stranke SNSD-a. Općinski načelnik Nino Jauz donio odluku da danas proglasi Dan žalosti, kada bi se u istom grobu trebali pokopati majka Milena i sin Srđan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije