izbori u bosni

U BiH glasali za Chucka Norrisa, Psyja, Batmana, Horde zla...

Izbori u BIH (1)
Foto: Klix.ba
1/4
08.10.2012.
u 10:53

Birači su na glasačke listiće pisali svašta, a jedan je prekrižio sve kandidate i pobrojao generaciju 1984./1985. FK-a Željezničar predvođenu Ivicom Osimom

Općinski izbori u Bosni i Hercegovini naišli su na različite reakcije glasača. Nezadovljni kandidatima i političkom scenom u BiH, neki su birači na duhovit način pokazali što misle o svemu. Tako su na glasačke listiće pisali kako svoj glas daju Chucku Norrisu, Bobu Marleyju, liku iz "Munje" Gojku Sisa, Batmanu, a jedan od zanimljivijih listića bio je onaj s crtežom popularnog korejskog repera Psyja i Gangnam stylea.

Navijači FK Sarajevo Horde zla su 25. rođendan navijačke grupe obilježili prigodnim naljepnicama na listićima, a navijač FK Željezničar je prekrižio sve kandidate i pobrojao generaciju 1984./1985. predvođenu Ivicom Osimom, koja je nesretno izgubila u polufinalu Kupa UEFA, piše Klix.ba.

Koliko je točno nevažećih glasačkih listića na kraju bilo, još se ne zna, no mnogi su primjeri stizali na adrese bosanskih medija. 

>> Dva HDZ-a dobila 18 načelnika, Hrvati ostali bez Središnje Bosne

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije