Policijska akcija

U akciji ''Valter'' uhićen policijski službenik i još sedam osoba

'bih...sarajevo...16.09.2009...sipa i policija, uhicenja i pretresi stanova, stranackih prostorija u sarajevu, osumnjicenika za zlocine nad hrvatima u mjestu trusina u blizini konjica...     Photo: Z
Večernji list
05.06.2012.
u 13:35

Ova akcija je dijelom nastavak operativne aktivnosti "Proljeće"

U akciji policije kodnog naziva „Valter“, provedenoj na području centara javne sigurnosti Trebinje i Bijeljina radi sprječavanja nedozvoljene trgovine akciznih proizvoda, uhićeno je osam osoba, među kojima i policijski službenik. Ministar unutrašnjih poslova RS-a Stanislav Čađo je rekao da će taj policijski službenik biti suspendiran i protiv njega slijedi krivični postupak. On je u izjavi novinarima u Banjoj Luci rekao da je u ovoj akciji, koja se provodi već nekoliko mjeseci, zaplijenjeno 2.554 boksa cigareta, dok je u tijeku današnjeg pretresa oduzet 421 boks cigareta, izuzeta određena količina naoružanja, mobilnih telefona i ostale opreme koja može doprinijeti rješavanju ovog djela.

Akcija je dijelom nastavak operativne aktivnosti \"Proljeće\", koju provodi MUPRS-a radi sprečavanja i borbe protiv korupcije, i dio je realizacije Akcijskog plana MUP-a i Vlade za borbu protiv korupcije.Do sada je pretreseno 12 lokacija, od čega 10 na području koje pokriva Centar javne sigurnosti Trebinje i dvije lokacije na području koje pokriva CJB Bijeljina. U akciji je angažirano 70 policijskih službenika.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?