RUKOMET

U 2011. Marić dobio najljepši dar - poziv izbornika Goluže

Marino Marić
Renato Branđolica
04.01.2011.
u 10:03

Marić s reprezentacijom od početka priprema, a nakon Sulićeve ozljede ponovno je među kandidatima za prvenstvo u Švedskoj

Dok jednom ne smrkne, drugome ne svane, tako bi se ukratko mogla opisati situacija s Marinom Marićem, koji je ponovno u prvom planu izbornika Slavka Goluže za odlazak na Svjetsko prvenstvu u Švedsku, nakon što se ozlijedio Renato Sulić. - Uf, umoran sam i svi smo otišli malo prileći. Imali smo naporan trening, trčanje i testiranje. To mi ej već treće, stalno me testiraju, ali ne bunim se to je dobro za mene, zadovoljan sam, kazao nam je Marić, a zadovoljan je i izbornik Goluža. Nijemci su umorni, tako da bi Marić sada mogao imati značajniju minutažu na prvenstvu. - Pričali su o tome dosta su umorni i relaksiraju se na sve načine govori Marić, koji se već pomirio da će ostati bez prvenstva. - Vratio sam se kući, ali su mi rekli da budem u stanju pripravnostu, te da će me zvati ako im zatrebam. Očekivao sam da ću biti prekobrojan u reprezentaciji, pored Vorija i Sulića. Mislio sam imat ću, napokon, vremena za druženje s prijateljima, tješio se Marić, a onda iznenađenje.

- Pozvali su me da dođem na priprema. Odavno nisam bio tako sretan. I prije sam pričao s izbornikom, nadam se da idem u švedsku. Situaciju mi olakšava i novo pravilo prema kojemu se prije svake utakmice mogu prijaviti drugi igrači, objašnjava Marić, koji se nada još jednoj reprezentativnoj medalji. - Uvijek je cilj ući u polufinale, ali i skupina nam je teška moramo pobijediti Dance i Srbe, govori Marić, a Dance i Srbe javnost je već ‘pobijedila’. Svi se pitaju kakvi su Francuzi? Koliko su lošiji bez Narcissea? - Imali su i oni dosta promjena, vidjet ćemo kakva su momčad. Igramo na turniru u Parizu uoči SP-a. Mi protiv Argentine, oni protiv Koreje. To su valjda namjestili da se sretnemo u finalu, s francuzima, kazao je pivot Marino Marić. Nitko ne bi imao ništa protiv da se to finale reprizira i 30. siječnja u Malmöu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije