Kako preživjeti?

Tužna priča na Faceu Vlade RH: Rasplakao se jer nije imao za kartu

Facebook Vlada
Screenshot: Facebook
03.12.2012.
u 09:15

Više od 14 tisuća lajkova i stotine komentara dobilo je pismo građanina objavljeno na Facebook-profilu Vlade.

Više od 14 tisuća lajkova i stotine komentara dobilo je pismo građanina objavljeno u petak na Facebook-profilu Vlade RH. Priča zorno pokazuje kakvo je stanje u Hrvatskoj.

"Eto što sam doživio u "lijepoj našoj". Čovjek u 05:10 sati dolazi na kolodvor kad i ja da bi išao na posao, međutim, ima samo 10 kn u džepu i mene moli da mu posudim još 10 kn da bi mogao platit kartu. Kaže da radi na gradilištu blizu Ploča i da nije dobio 7 mjeseci plaću, ali da jednostavno mora ići radit jer mora prehranit ženu i dijete. U tom trenutku kada sam mu dao novac za kartu čovjek se rasplakao kao malo dijete i kunio se da će mi vratit novac, ispitivao me kako se zovem i gdje živim. Rekoh mu, ma pusti, odi na posao i drži se", napisao je na Vladinu Faceu građanin koji je dodao da su mu se tada pomiješali osjećaji ljutnje, mržnje prema ljudima koji nas doveli u takvu situaciju, ali i ponos i inat zato što se čovjek bori za svoju obitelj.

"Ugodno vam sjedenje u toplim i udobnim foteljicama"

"Šta reći osim 'hvala gospodi koja nas je dovela do takve situacije'. Šteta što nikad neće moći biti u koži tog gospodina bar na jedan dan samo da vide kako je to boriti se za nešto drugo, a da to nije njihov džep!", piše građanin koji smatra da to pismo neće utjecati na političare. "Eto, ugodno vam sjedenje u toplim i udobnim foteljicama", zaključio je građanin.

Iz Vlade je stigao tipičan odgovor o tome da su svjesni lošeg stanja u kojem se nalaze građani te da svaki dan rade kako bi poboljšali situaciju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?