Engleska

Traži se novi izbornik: Gascoigne za Venablesa, a Ferdinand za Redknappa

Paul Gascoigne
Reuters/Pixsell
09.02.2012.
u 11:40

Fabio Capello podnio je ostavku na izborničko mjesto engleske nogometne reprezentacije, samo četiri mjeseca prije početka EP-a u Poljskoj i Ukrajini

– Bilo je šokantno! Prvenstvo je pred vratima, a mi smo ostali bez izbornika – kazao je Paul Gascoigne (44) koji se pohvalio novinaru Sky Sportsa da ne pije već dulje vrijeme.

– Svi bi voljeli Harryja Redknappa, on je pravi momčadski čovjek. Odličan je trener, ali ako ima nedovršenog posla u Tottenhamu, onda bi moj izbor bio Terry Venables. On je savršen trener za reprezentaciju – dodao je Gascoigne.

Najveći favorit za novog izbornika je menadžer Tottenhama Harry Redknapp. Bivši izbornik Graham Taylor misli da bi trener Spursa bio pravi izbor.

– Harry ima dovoljno iskustva i što je najvažnije nije premlad. U reprezentaciji je mnogo previranja, puno velikih nogometaša i njih treba držati pod kontrolom, a Redknapp to može – podvukao je Taylor.

Rio Ferdinand, kojeg je Redknapp trenirao u West Hamu, misli da reprezentaciju treba preuzeti domaći trener.

– Dosta je više bilo situacija kada se igrači gube u prijevodu. Ja biram Redknappa, jer je sjajan trener i odličan strateg!

– Capello je dobar čovjek i vrhunski trener, sada bi ga morao naslijediti Englez. Ako se mene pita, ja sam za Redknappa – kaže Wayne Rooney, a Joey Barton na društvenoj je mreži napisao:

– On je još jedna žrtva ovog debakla. Gdje je svemu tome kraj. Nemamo kapetana, nemamo izbornika, a za četiri mjeseca je Europsko prvenstvo. Što se to događa u Savezu!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije