VELIKI KONCERT

Thompson u Mostaru pjevao pred više od 10 000 ljudi

thompson
Foto: Stojan Lasić
1/4
16.09.2013.
u 09:39

Više od dva i po sata cijeli stadion je pjevao s najpopularnijim hrvatskim pjevačem

Marko Perković Thompson održao je na stadionu pod Bijelim Briejgom u Mostaru koncert pred više od 10 000 ljudi. Publika je došla iz svih krajeva kako bi nazočila ovome događaju, a atmosfera je bila fantastična. 

Oko dva i po sata svirke oduševilo je sve one koji su se ugurali na tribine mostarskog stadiona. Koncert je pjevač otvorio pjesmom \'Dobrodošli\', a zatim je nastavio nizati svoje hitove \'Diva Grabovčeva\', \'Moj Ivane\', \'Nema predaje\', \'Put u raj\', \'Uvijek vjerni tebi\', \'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova\', \'Maranata\', \'Geni Kameni\', \'Sine Moj\', \'Lipa Kaja\', \'Moj dida i ja\', \'Bosna\', itd.

Publika je cijelo vrijeme pjevala s jednim od najpopularnijih hrvatskih pjevača. Prije izvođenja pjesme \'Kletva kralja Zvonimira\' pjevač je pozvao nazočne da se prisjete svih Hrvata \'koji su po raznim zatvorima Europe i svijeta, pokojnog Zvonke Bušića, svih hrvatskih branitelja i Darija Kordića koji leži u zatvoru\'.

Marko Perković Thompson je također pozvao sve nazočne da se odazovu predstojećem popisu stanovništva u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?