Opametio se?

Terry je zbog kockanja u minusu unatoč plaći od 9 milijuna funti

terry
pixsell
10.02.2011.
u 14:10

Kockanje nije najveći Terryjev problem. Engleski mediji pišu da je i ovisnik o alkoholu i kokainu.

Iako godišnje zarađuje 9 milijuna funti, bankovni račun Chelseina stopera Johna Terryja posljednjih je nekoliko godina konstantno u minusu. Razlog - klađenje i ovisnost o kocki. No, engleski reprezentativac navodno je shvatio da mu je voda došla do grla, te je odlučio prestati sa svojim velikim porokom.

– Zatvorio je svoje račune kod brojnih kladioničara nakon što je godinama u ratama otplaćivao nagomilane dugove – rekao je za Sun izvor blizak Terryju.

Još prije koji tjedan Terry je snimljen u jednoj kladionici u Surreyu s debelim svežnjem novčanica dok je čekao u redu za uplatu. S obzirom na to da novčanice sigurno nisu bile od jedne funte, jasno je da je Terry (bio) veliki ulagač. Stoper Chelsea najviše je volio klađenje na konje i pse, pa je tako još 2006. godine snimljen kako uplaćuje čak 50.000 funti na pobjedu jednog konja na utrci u Cheltenhamu.

Terry: Prestajem!

– Kladim se samo iz zabave, nikad neću postati ovisnik – izjavio je tada Terry.

Problemi s klađenjem i kockanjem nisu novost među engleskim nogometašima. Prije su ih imali George Best i Paul Gascoigne, a osim Terryja zaluđeni kladioničari su i Wayne Rooney te Michael Owen. Oni se, navodno, i međusobno savjetuju.

– John posljednjih dana ne kocka – poručio je Terryjev glasnogovornik.

Roditelji mu kradu i dilaju

Kockanje nije jedini Terryjev problem. Englezi pišu da je ovisan o alkoholu, ali da povremeno šmrče i kokain. Nevjera supruzi i ljubovanje s djevojkom suigrača Waynea Bridgea bili su mu tek jedan od manjih problema.

Terry je najbolji primjer da jabuka ne pada daleko od stabla. Naime, njegov je otac prošle godine uhvaćen kako prodaje drogu, dok je majka krala robu u trgovini.

Unatoč svemu, Terry je 2009. izabran za tatu godine u Engleskoj.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije