dobio nagradu

TDR proglašen najboljih hrvatskim izvoznikom u BiH

TDR (1)
TDR
21.05.2013.
u 15:36

- Nagradu „Zlatni ključ“ koju dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici na svečanosti u Zagrebu primio je David Flam, član Uprave TDR-a, navode u priopćenju

TDR je proglašen najboljim hrvatskim izvoznikom u Bosnu i Hercegovinu, priopćila je Adris Grupa.

- Nagradu „Zlatni ključ“ koju dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici na svečanosti u Zagrebu primio je David Flam, član Uprave TDR-a. U kategoriji najbolji izvoznik u BiH, uz TDR, bili su nominirani Karlovačka pivovara i Žito. Svečanost dodjele nagrada održana je u sklopu 8. konvencije hrvatskih izvoznika, organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade RH i u nazočnosti premijera Zorana Milanovića.

Ova nagrada potvrdila je poziciju TDR-a kao jednog od vodećih hrvatskih izvoznika na BiH tržište, koji u proračun BiH godišnje uplaćuje više od 140 milijuna eura. S 2,6 milijardi prodanih cigareta u 2012. godini i stabilan tržišni udio od 32 posto, TDR je lider na duhanskom tržištu Bosne i Hercegovine. - navodi se u priopćenju.

>> TDR na srpskom tržištu prodao 1,4 milijarde komada cigareta

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?