Tri dana u RH

Tadić ne kupuje vilu na Visu vrijednu 850.000 eura

boris tadić (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
14.08.2012.
u 10:20

− Boris Tadić boravio je u trodnevnoj privatnoj posjeti Hrvatskoj i sve špekulacije o smještaju u kojem je bio, političkim motivima posjeta i planovima kupovine nekretnina u Hrvatskoj nisu istiniti − priopćeno je iz DS-a

Nakon natpisa koji su se pojavili u medijima u Srbiji i Hrvatskoj kako će Boris Tadić, bivši predsjednik Srbije, nakon boravka u vili na Visu vrijednoj 850.000 eura kupiti kuću za odmor, stigao je demantij iz njegove stranke. 

 − Predsjednik Demokratske stranke (DS) Tadić boravio je u trodnevnoj privatnoj posjeti Hrvatskoj i sve špekulacije o smještaju u kojem je bio, političkim motivima posjeta i planovima kupovine nekretnina u Hrvatskoj nisu istiniti − priopćeno je iz DS-a, a prenosi Press.

Tadić je na Visu proveo nekoliko dana, putovao je redovnom trajektnom linijom, a u Splitu ga je dočekalo osiguranje s automobilom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krtica
18:21 14.08.2012.

Jer mu Hrvatska nije povoljna drzava da osnuje vlkadu u izbjeglistvu.

KR
krtica
18:49 14.08.2012.

Zar mu Hrvatska nije povoljna drzava da osnuje VLADU u izbjeglistvu?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?