Iznenađenje

Žena sat vremena prije poroda saznala da je trudna

trudnoća
07.11.2015.
u 14:37

Udata je već 22 godine, ali nije planirala imati djecu

Judy Brown (47) iz Bostona, u SAD-u, je sat prije nego što se porodila saznala da je trudna. Kako javlja tv-kuća "ABC", Brown je u bolnicu Beverly stigla žaleći se na jake bolove u stomaku. Samo sat vremena nakon što su joj liječnici rekli da je trudna, rodila zdravu djevojčicu od 3,7 kilograma.

Brown je kazala kako je u bolnicu otišla jer se brinula da se radi o ozbiljnom zdravstvenom problemu. Istaknula je kako je bila iznenađena kada je saznala da je trudna. Ona je rekla da je udata već 22 godine, ali da nije planirala imati djecu, prenosi Andolija. 

Kako kaže, primjetila je da se njeno tijelo promijenilo, ali da je mislila da se udebljala zbog svojih godina i da nije mogla ni zamisliti da bi u tim godinama mogla ostati trudna.

Njezin suprug Jason Brown također je bio iznenađen ovom viješću i prinovom. Kako su kazali liječnici, i mama i beba su dobro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije