VELIKA BRITANIJA

Žena koju je partner ostavio zbog izbjegle Ukrajinke: "Evo kako mi se odužila što sam joj dala dom"

22.05.2022.
u 13:42

Lorna Garnett navela je kako vjeruje da je Sofiia "od početka ciljala na Anthonyja, odlučila da ga želi i uzela ga" 

Majka Lorna Garnett kaže da joj je slomljeno srce nakon što ju je partner odlučio ostaviti zbog Ukrajinke Sofiie Karkadym, samo deset dana nakon što se preselila u njihov dom nakon bijega iz ratom razorene Ukrajine.

Zaštitar Tony Garnett (29), koji živi u Bradfordu, rekao je da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da želi s njom provesti ostatak života. Sofiia, koja je pobjegla iz grada Lavova, rekla je da joj se Tony svidio čim ga je vidjela i da par živi svoju vlastitu "ljubavnu priču".

Lorna Garnett navela je kako vjeruje da je Sofiia "od početka ciljala na Anthonyja, odlučila da ga želi i uzela ga", piše Daily Mail

- Sve što sam znala okrenulo se naglavačke u razmaku od dva tjedna - kazala je.

- Odlučila sam da je ispravna stvar da nekome stavim krov nad glavom i pomognem mu kad su u očajničkoj potrebi. Evo kako mi se Sofiia odužila što sam joj dala dom - dodaje. 

Obitelj je prihvatila Sofiiu kako bi bila dio pomoći Ukrajincima koji bježe od ruske invazije, a Tony je rekao da "želi učiniti pravu stvar". Sofiia je bila prva osoba koja je stupila u kontakt na Facebook stranici gdje je ponudio smještaj izbjeglicama prema Vladinom planu.

Sofiia, koja radi kao IT menadžerica, doletjela je u Manchester 4. svibnja nakon što je tjednima čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo. Tony je rekao da su on i Sofiia brzo povezali, a da se svidjela i njegovim kćerima. 

Tony govori slovački te je mogao razumjeti Sofiiu kada bi govorila na ukrajinskom jeziku. Međutim, zbog toga Lorna nije znala o čemu razgovaraju. Atmosfera je postajala sve napetija, a nakon velike svađe Tony i Sofiia odlučili su preseliti kod njegovih roditelja. 

Nakon što prekinuo 10-godišnju vezu, Tony kaže da se osjeća loše i da Lorna nije kriva.

- Tako mi je žao zbog onoga što Lorna prolazi, to nije bila njezina greška. Nismo htjeli nikoga povrijediti - kazao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije