MONSTRUM, A NE MAJKA

Zavezala svoju bebu u kolica i pustila da se utopi

kolica
21.06.2016.
u 16:18

Majku, koja je ostavila svoju 15-mjesečnu bebu vezanu u kolicima da se utopi „jer smeta njenom ljubavnom životu“ vjerojatno čeka doživotni zatvor.

Francuskinja Fabienne Kabou, ostavila je malu Adelaide vezanu u kolicima, na obali uoči dizanja plime, prenosi Mirror.

“Okončala sam njen život jer je tako bilo lakše“ rekla je 39-godišnjakinja na sudu. Sada ju čeka kazna za ubojstvo s predumišljajem.
Beživotno bebino tijelo još je bilo čvrsto vezano u kolicima kada su ga idućeg dana na obali ponašli ribari. Nakon 10 dana, policija je uspjela povezati DNK s kolica s Kabou. Ovu studenticu filozofije uhitili su u stanu kojeg je dijelila sa 63-godišnjim dečkom Michelom Lafonom.

Rekla je kako se za “drastičan potez” odlučila nakon što je “shvatila da je njeno majčinstvo nekompatibilno s njenim ljubavnim životom”.

Nakon stravičnog ubojstva 2013. izbili su veliki prosvjedi u Francuskoj protiv nasilja nad djecom. Njen odvjetnik isticao je kako Kabou, porijeklom iz Senegala, odrasla u bogatoj katoličkoj obitelji i nevjerojatno inteligentna, no branio ju je citirajući izvješće psihijatra kako je “njen stav uvelike povezan s njenom kulturom i osobnom povijesti koja je pod utjecajem senegalskih vradžbina i kultova koji u mnogočemu mijenjaju njen pogled na svijet”.

Malu Adelaide je rodila u stanu i nikada nije prijavljena. Nitko blizak paru, čak ni majka ubojice, nije znala za nju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije