SRBIJA

Vučić: Večeras odluka o prikazivanju snimaka zločina, o tome će razgovarati Tužiteljstvo i MUP

Aleksandar Vučić
06.03.2021.
u 19:03

Imat ćemo ozbiljnu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost gdje se mora razgovarati i o cijepljenju i borbi protiv korone

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako će odluka o prikazivanju snimaka na kojima se vide monstruozni zločini biti donijeta večeras, a da će o tome šta će biti prikazano razgovarati Tužiteljstvo za organizirani kriminal i MUP.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je odgovarujući na pitanja novinara u Palati Srbija o tome hoće li večeras biti prikazani snimci da će odluka biti donijeta večeras, prenosi RTS.

- Donijet ćemo večeras odluke. Danas će razgovarati i Tužiteljstvo za organizirani kriminal, oni znaju što je dozvoljeno, a što nije. Sigurno je da zbog želje dijela roditelja nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, ali vjerujem kako će nešto biti pokazano ljudima da bismo shvatili sa kakvim smo zvijerima imali posla - kazao je Vučić.

Iznude i razbojništva

Roditelje, navodi, razumije, a što se tiče "političara i pojedinih tajkunskih medija oni to rade kako bi se omalovažila borba protiv onih za koje govore pa i nisu to baš neki opasni ljudi, a dok ne vidite sliku ne možete ni da zaključite koliko je opasno i sve se svodi na rekla-kazala".

- Imat ćemo ozbiljnu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost gdje se mora razgovarati  i o cijepljenju i borbi protiv korone, nove prilike na Kosovu, nove prilike u regiji, Europi i svijetu, imajući u vidu i novu američku administraciju, imali smo i posjet ministra vanjskih poslova Njemačkoj, i borba protiv organiziranog kriminala - naglasio je Vučić.

Bit će, dodaje, mnogo ljudi pozvano posebnom pozivnicom da nazoči.

- Ne vjerujem da ćemo to završiti tako kratko, najmanje dva, možda tri sata će trajati, jer mnogo važnih zaključaka moramo večeras izvući. Najvažnije za naše ljude je da im osiguramo sigurnost ovdje, da sprječavamo od iznuda, razbojništava, reketirianja, do toga da se više nikada ne ponove monstruozni zločini koji su činjeni - izjavio je Vučić.

Monstruozna kaznena djela

Danas, naglašava, ima nekih "mlađih ekipa koje najavljuju kako su spremne naslijediti ove za koje je izvjesno da pod pritiskom dokaza neće biti oslobođeni poslije tako monstruoznih kaznenih dijela".

- Sasijet ćemo krila onima koji misle kako je došlo vrijeme za njih, onima koji misle da mogu zauzeti tržište i pozicije tako što misle da se mogu ponašati isto ili slično kao oni koji su to do juče radili. Bit će zanimljivi dani i tjedni pred nama - istaknuo je Vučić, prenosi RTS.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije