PONOVO 'PREVARIO' SMRT

VIDEO Preživio je pad zrakoplova, a sada i slijetanje autobusa u 150 metara duboku provaliju!

04.03.2021.
u 16:19

Taj tridesetogodišnjak iz olupine je izašao izašao puzeći uz ozljedu koljena

Erwin Tumiri, član posade na letu LaMia 2933 u kojoj je 28. studenog 2016. poginuo 71 čovjek, većinom nogometaši i članovi stručnog stožera brazilskog Chapecoensea, ponovno je uspio 'prevariti' smrt.

Tumiri se u utorak nalazio u autobusu koji se na autocesti između Cochabambe i Santa Cruza u Boliviji strovalio u provaliju duboku 150 metara pri čemu je poginula je 21 osoba dok ih je tridesetak ozlijeđeno.  

Taj tridesetogodišnjak iz olupine je izašao izašao puzeći uz ozljedu koljena: Sjeo sam i pomislio: “Opet, ne mogu vjerovati”. Osjećam se zaista blagoslovljeno - rekao je nakon nesreće Tumiri, čije je riječi prenio list Los Tiempos.

Te 2016. godine Tumiri je bio među samo šest osoba koje su uspjele preživjeti zrakoplovnu nesreću. Nogometaši Chapecoensea tog su dana putovali na finale Copa Sudamericane protiv kolumbijskog Atlético Nacionala u Medellín, a do tragedije je došlo jer je letjelica ostala bez goriva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije