DRAMA U NEW YORKU

VIDEO Pokušao na ulici oteti 5-godišnje dijete, no majka je preuzela stvar u svoje ruke

18.07.2021.
u 12:45

James McGonagle, 24-godišnjak iz New Yorka uhićen je zbog pokušaja otmice 5-godišnjeg djeteta i napada na policajca dok je bio u pritvoru, piše ABC7NY.

Dijete je šetalo s majkom u Queensu oko 20 sati kada je McGonagle izašao iz crvenog vozila koje je bilo parkirano sa strane. U tom trenutku je zgrabio petogodišnjaka i strpao ga u automobil. Dječakova majka, Dolores Diaz Lopez vidjela je što se događa i odlučila djelovati. Kroz prozor je uspjela izvući svog sina i udaljiti ga od McGonaglea.

''Ponekad morate učiniti pravu stvar. Auto je samo bio parkiran sa strane. Nikad ne bih pomislila da bi čovjek izašao i zgrabio mog sina. Uvijek treba biti svjestan svoje okoline. Majke moraju biti oprezne sa svojom djecom'', rekla je Diaz Lopez dodavši da ju je majčinski instinkt naveo da djeluje, prenosi RTL.

Policija još uvijek traga za drugim osumnjičenikom koji je tijekom pokušaja otmice sjedio u automobilu. Dijete nije ozlijeđeno, a razlog otmice nije poznat. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije