dok je davao izjavu novinara

VIDEO Na Vučića skoro pao reflektor, on kratko rekao: 'Nisam se ni pomaknuo'

Twitter
11.11.2022.
u 16:33

Naime, dok je davao izjavu novinara na predivnoj lokaciji s Eiffelovim tornjem u pozadini, na Vučića je skoro pao reflektor

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić otputovao je u Francusku gdje se jučer sastao s predsjednikom Emanuelom Macronom, a danas s Visokim predstavnikom Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Josepom Borrellom Fontellesom. 

Cilj posjeta je pronaći rješenje za napetosti između Srbije i Crne Gore, koje su dosegle vrhunac nedavnom odlukom Kosova da usprkos preporuci UN-a od 1. studenog počne s primjenom odluke o zamjeni registarskih tablica izdanih u Srbiji, koje koriste Srbi na Kosovu.

Nakon jučerašnjeg sastanka s francuskim predsjednikom, Vučić je bio "vidno uzrujan" kada je u obraćanju javnosti rekao da nema namjeru sastati se s predsjednikom Kosova Albinom Kurtijem. U nekoliko je navrata čak i povisio ton, izvještavaju srpski mediji.

No jučer navečer se na društvenim mrežama pojavila snimka srpskog predsjednika u znatno boljem raspoloženju. Naime, dok je davao izjavu novinara na predivnoj lokaciji s Eiffelovim tornjem u pozadini, na Vučića je skoro pao reflektor. On se nakon pada svjetla okrenuo i kratko ga pogledao prije nego je ustanovio da ga je "zamalo pogodio". 

 

 

"Nisam se ni pomaknuo" rekao je sa smiješkom na licu prije nego je, u šali, optužio jednog od okupljenih da je namjerno namjestio svjetlo kako bi se srušilo pored njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije