KOBNA UBODNA RANA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Grčka policija podijelila snimke posljednjih trenutaka života ubijenog navijača

Twitter/Screenshot
17.08.2023.
u 17:14

Michalis je gubio snagu sa svakom sekundom, glava mu je klonula, a kada je pokušao ustati, vrlo je brzo pao natrag iza škrinje gdje se sklonio od napadača

Grčka policija podijelila je s lokalnim medijima snimke nadzornih kamera koje su zabilježile posljednje trenutke života 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa koji je preminuo nakon sukoba grčkih navijača i BBB-a u Ateni pred deset dana.

Snimke su dio materijala koji Grčka policija koristi u istrazi kako bi razjasnila što se točno dogodilo i tko je Michalisu zadao smrtonosan ubod. Grčki portal Protothema objavio je snimke te pojasnio što se točno na njima vidi.

 

 

 

 

U prvoj snimci Michalis dotrčava do kioska, nosi plavu majicu kojom se širi krv od rane koju je zadobio i kratke hlače, preko glave ima kapuljaču a u lijevoj ruci nosi kacigu. Pred kioskom su u tom trenutku bile dvije osobe, a prema navodima grčkog medija, radi se o vlasnicima tog objekta. Michalis se progurao kraj njih i sjeo iza škrinje sa sladoledima kako bi se sakrio, stoji u policijskom izvješću.

Jedan od vlasnika mu je prišao te su kratko razgovarali. Uskoro im se pridružio još jedan muškarac. Na sljedećoj se snimci vidi kako jedna osoba ulazi u prostor kioska te drugoj dodaje veliku rolu papira kojom su pokušali zaustaviti Michalisovo krvarenje, no to im nije pošlo za rukom.

 

 

 

 

Htjeli su mu dati vode te obavijestiti hitne službe o njegovom stanju, no sve se odvilo vrlo brzo. Michalis je gubio snagu sa svakom sekundom, glava mu je klonula, a kada je pokušao ustati, vrlo je brzo pao natrag iza škrinje gdje se sklonio od napadača. Prema policijskom izvješću, ubod u brahijalnu arteriju bio je fatalan za 29-godišnjaka.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije