MASSACHUSETTS

Užas na plaži, mladića ubio morski pas: Sve je bilo kao noćna mora

Getty Images
Autori: Hina, Vecernji list
16.09.2018.
u 10:09

Prema lokalnim medijima muškarac u 20-im ili 30-im godinama života ignorirao je upozorenja postavljena uz plažu i preminuo je u bolnici nakon subotnjeg napada

Mlađi muškarac preminuo je u subotu u saveznoj američkoj državi Massachusetts nakon napada morskog psa na plaži gradića Wellfleeta, objavile su lokalne vlasti. Prema lokalnim medijima muškarac u 20-im ili 30-im godinama života ignorirao je upozorenja postavljena uz plažu i preminuo je u bolnici nakon subotnjeg napada. 

 To je prvi takav napad uz obale Massachusettsa od 1936. 

Kada su ga izvukli iz vode mladić je bio bez svijesti  i imao je teške ozljede na nogama. Pokušavali su ga i reanimirati. Prevezen je u bolnicu, no ubrzo je preminuo. Policija je na svom Facebooku objavila informaciju o ovom nesretnom događaju.

Jedan od svjedoka ovog tragičnog događaja rekao je da je sve izgledalo kao noćna mora, javlja BBC. " Bila je to kao velika erupcija iz vode, vidio sam rep i puno trljanja", rekao je Joe Booth. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije