POKUŠAJ UBOJSTVA ZBOG SUKOBA U PROMETU

Užas na autocesti kod Zagreba: Nakon svađe Slovenac se zaletio autom i pokušao ubiti sunarodnjake

promet
Emica Elvedji/PIXSELL
25.11.2023.
u 11:26

Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

Nevjerojatan i opasan slučaj dogodio se sinoć na zagrebačkoj obilaznici. Trojica Slovenaca izazvali su kaos kod naplatne postaje Sveta Helena na autocesti A4. Sve je započelo verbalnim sukobom, svađom i uvredama, no eskaliralo je u prometnu nesreću s teškim ozljedama.

– Jučer, 24. studenoga oko 18.25 sati na autocesti A4, kod naplatnih postaja Sveta Helena, nakon prvotnog verbalnog sukoba u prometu 39-godišnji državljanin Slovenije svojim osobnim automobilom naletio je na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije. – izvijestila je zagrebačka policija.

Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

 

– Osumnjičeni 39-godišnjak je pod nadzorom policije te slijedi daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja –zaključuju iz policije.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije