Ivica Dačić:

Urušavanje vlade traje nekoliko godina, ali sačuvana je politička stabilnost

Ivica Dačić
02.12.2015.
u 08:21

Nekima je, rekao je Dačić, možda žao zbog toga što nije došlo do veće destabilizacije, ali ono što je najvažnije je da je reakcija premijera bila takva da od toga nije bilo ništa

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je, komentirajući događaje proteklih dana, odnosno napade u medijima koje je premijer Srbije Aleksandar Vučić okarakterizirao kao pokušaj urušavanja vlade, da je Aleksandar Vučić imao hrabrosti situaciju razriješiti na pravi način i da je, što je najvažnije, sačuvana politička stabilnost, javlja Tanjug.
         
"To urušavanje vlade traje sigurno nekoliko godina, kroz razne izmišljene afere koje ne dožive svoj epilog. I ova izmišljena afera se raspršila, ali ono što je najvažnije je da je sačuvana politička stabilnost", rekao je Dačić za RTS.

Nekima je, kako je dodao, možda žao zbog toga što nije došlo do veće destabilizacije, ali ono što je najvažnije je da je reakcija premijera bila takva da od toga nije bilo ništa , jer je on " jednostavno imao hrabrosti razriješiti je li netko u pravu ili ne " time što je sam otišao na policiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije