Naslovnica Svijet

Umirovljenica nazvala hitnu pomoć pa bolničara dirala po preponama

Christine Roles (68) zbog svojih je postupaka završila na popisu seksualnih prijestupnika na kojem se nalaze pedofili i silovatelji
12. srpnja 2019. u 15:10 0 komentara 150 prikaza
Foto: Getty Images

Umirovljenica Christine Roles (68) iz Flixtona u Greater Manchesteru upisana je u registar seksualnih prijestupnika jer je bolničara Hitne pomoći dirala po preponama. 

Naime, ona je 24. travnja prošle godine pozvala Hitnu pomoć u stan za beskućnike u kojem je bila smještena. Bolničar ju je pregledavao i pokušao joj izmjeriti krvni tlak, a ona ga je prvo dirala za koljeno. No, tada je otišla korak dalje i stavila ruku na njegove prepone i upitala ga je 'Koliko ti je velik?'

Bolničar joj je odgurnuo ruku, a ona je potom pokušala pogladiti njegova prsa, ali nije uspjela. Na kraju mu je rekla da je otpušten i da odj..., ispričao je bolničar koji je želio ostati anoniman na sudu u Manchesteru, piše Metro.

Ona je pak rekla da se ne osjeća krivom, a sud ju je zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom poslao na vještačenje.

Inače, ovo joj nije prvi puta da ima problem s policijom. Već ranije joj je zabranjeno zvati hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije, jer je u alkoholiziranom stanju imala naviku zvati hitnu pomoć.

– Činila se 'klasičnom' normalnom Christinom kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mjere da nije mogla shvatiti što se događa. Puno puta smo ju zatekli pijanu, mada je svaki put to poricala – ispričao je na sudu bolničar.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.