Vjetar otpuhao maglu

Ukinuta epizoda "Pripravnost" u Županiji Sarajevo

Županija Sarajevo
31.12.2015.
u 13:04

Zbog pada vrijednosti čvrstih čestica u zraku i najave nestabilne vremenske situacije u Županiji  Sarajevo ukinuta je epizoda "Pripravnost".

S obzirom na to da je putem automatskih stanica za monitoring kvaliteta zraka zabilježen nagli pad vrijednosti čvrstih čestica u zraku-PM10 te da je, od Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u iduća tri dana prognozirana nestabilna vremenska situacija u Sarajevskoj kotlini, sa mogućnošću padavina i slabog vjetra, ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Čedomir Lukić je, u svojstvu predsjednika Operativnog osoblja za primjenu Plana interventnih mjera u slučajevima prekomjerne zagađenosti zraka, donio Naredbu o ukidanju Prve epizode - PRIPRAVNOST u Županiji Sarajevo.

Naredba je donesena na prijedlog Stručnog tijela za koordinaciju i nadzor a podrazumijeva ukidanje svih mjera za Prvu epizodu definisanih Planom interventnih mjera koje je donijela Vlada KS 24. prosinca 2015.godine, priopćeno je iz Pres-službe ŽS-e.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije