škola

Učeniku zabranili užinu koju mu je majka pripremila zbog jedne 'nezdrave' namirnice

Shutterstock
30.04.2019.
u 12:46

'Naradila sam se kako bi svojem sinu pružila što kvalitetniji obrok. Po mojem mišljenju, hrana koju sam mu pripremila poprilično je zdrava, a to ću poručiti i samoj školi'

Jedna je majka u Australiji ostala u potpunom šoku kada je škola njezina sina vratila 'lunch paket' kojeg mu je taj dan pripremila. Naime, jednu od namirnica u njegovom paketu ocijenili su kao nedovoljno zdravu, te su mu iz tog razloga vratili užinu, piše Mirror. 

U paketu je bilo različito voće, povrće, bjelančevine, ali mu je također spakirala i nekoliko kobasica koje su tako prouzrokovale negodovanje među učiteljima. Mami su poslali i poruku u kojoj je pisalo "Radimo zajedno kako bismo djeci omogućili zdrav izbor hrane! Dosta namirnica koje ste stavili bilo je zdravo, međutim kobasice imaju veliku razinu masnoće!" 

Pobješnjela majka podijelila je svoje misli o nemilom događaju na svojem Facebook profilu.  - Naradila sam se kako bi svojem sinu pružila što kvalitetniji obrok. Po mojem mišljenju, hrana koju sam mu pripremila poprilično je zdrava, a to ću poručiti i samoj školi- kazala je povrijeđena majka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije