GLOBE TVRDI

Ubojica princeze Diane se krije u šumama Hrvatske

princ william
Foto: Reuters/PIXSELL
07.01.2014.
u 09:28

Globe navodi ime tajnovitog Borisa koji se krije u šumama u Hrvatskoj kao osobe koja stoji iza ubojstva princez

Princ William, sin britanske princeze Lady Diane koja je prema policijskim podacima s očevida poginula 31. kolovoza 1997. godine u prometnoj nesreći, vjeruje da je njegova majka ubijena te da se nalazi na tragu ubojici. Kako piše britanski tabloidni magazin Globe u svome siječanjskom izdanju i pod omiljenom etiketom ekskluzivnog, sužava se krug oko navodnog ubojice princeze srca, Diane.

Prije točno 16 godina, uvjeren je njen sin William, Dianu su ubili članovi dobro organizirane skupine međunarodnih preprodavača oružja.

Globe navodi ime tajnovitog Borisa koji se krije u šumama u Hrvatskoj kao osobe koja stoji iza ubojstva princeze.

Prema tvrdnjama ovog britanskog tabloida sklonog inače objavljivati različite teorije oko smrti princeze Diane, William je spreman definitivno se odreći svoje trenutačne vojne karijere i u potpunosti se predati poslu pronalaska ubojice svoje majke.

U kolovozu je Scotland Yard provjeravao informacije o tvrdnjama da iza ubojstva Diane i njenog ljubavnika Dodija Fayeda stoje operativci Britanskih specijalnih snaga SAS-a.

Detalje o navodnom ubojstvu princeze iznio je i autor Alan Power koji u knjizi objavljuje razgovore s navodnim ubojicom.

Odluka o ubojstvu Diane, piše Power, donesena je kako na vidjelo ne bi izašle neugodne informacije o princu Charlesu. Scotland Yard je potvrdio da neće ponovno pokretati istragu.

Podsjetimo princeza Diana je preminula 31. kolovoza 1997. godine u prometnoj nesreći u tunelu u Parizu. Na mjestu događaja u uništenome vozilu poginuli su i Dodi Fayed te njihov vozač Henri Paul.

Istražitelji su u službenoj istrazi utvrdili da je Paul bio u alkoholiziranom stanju te da je prebrzo vozio, no tim zaključkom policije ni danas se mnogi ne slažu, posebno Dodijev otac Mohamed Al-Fayed koji je uvjeren da su princeza i njegov sin ubijeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije