nakon izbora

U Vučićevom stožeru se slavilo uz hit Halida Bešlića: 'Iznad Tešnja zora sviće'

18.12.2023.
u 21:11

Stranka predsjednika Srbije Aleksanda Vučića odnijela je uvjerljivu pobjedu na parlamentarnim izborima, a trijumf su u izbornom stožeru proslavili hitom Halida Bešlića.

Savjetnica predsjednika Srbije Suzana Vasiljević sinoć je objavila video s proslave izborne pobjede liste Aleksandar Vučić - "Srbija ne sme da stane".

"Ljudi slave pobjedu! Koju im je on donio, ali jok da se pridruži, on i dalje radi", napisala je Suzana Vasiljević, uz video koji je okačila na svom Instagram nalogu na kojem se vidi i premijerka Ana Brnabić, prenosi Klix.ba



Uvjerljiva pobjeda SNS-a s listom koja je nosila Vučićevo ime, iako on formalno ne sudjeluje u izborima, slavila se dugo u noć.

Dok svi u stožeru slave uz harmoniku, Vučić sjedi za stolom, gleda u računalo i tek nakon stiha pjesme Halida Bešlića "Dobro došo' predsjedniče" podiže ruku.

Republičko izborna komisija Srbije potvrdila je u jutros pobjedu Srpske napredne stranke na prijevremenim parlamentarnim izborima s 46,84 posto glasova (1.667.801), dok je oporbena proeuropska koalicija "Srbija protiv nasilja" osvojila 23,38 posto.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije