Nepodnošljivi bolovi

U svega dvije minute rodila petorke: 'Tijelo mi se gasilo...'

Kim Tucci
Screenshot/Nine
21.04.2016.
u 19:21

U brizi za osmero male djece 26-godišnjoj Australki i suprugu pomaže oko 150 volontera koji se izmjenjuju svakih četiri sata

U samo dvije minute Kim Tucci (26) je u siječnju rodila petorke. Mlada majka iz australkog Pertha i suprug Voughn četiri djevojčice i dječaka začeli su prirodno dok su pokušavali dobiti sina. Kim, koja već ima sina (9) iz prijašnjeg braka i dvije kćeri (2,4) sa sadašnjim suprugom, kaže da nije bila spremna na ovo iskustvo.

- Doslovno sam imala osjećaj da mi se tijelo gasi - kazala je za emisiju 60 Minutes Channela Nine.

Htjela je odustati od svega

Sve probleme s kojima se suočavala u trudnoći dijelila je na svom blogu Surprised by Five i skupila više od 120.000 pratitelja. Opisivala je kako 12 puta u noći mora na toalet, svoju borbu s mučninama, boli i promjenama na tijelu. Pred kraj trudnoće bol joj je bila gotovo nepodnošljiva.

- Svakog dana sve teže podnosim bol. Boli me svaki dio tijela, posebno dok spavam. Nikakva količina jastuka ne može više podržati moja leđa i trbuh. Ponekad se toliko uzrujam da bih najradije dignula ruke od svega - opisivala je.

Teško je podnijela i promjene na tijelu koje su joj ostale nakon poroda.

Foto: Screenshot/Nine

Teško se nosi sa strijama

- Imam puno strija. Teško mi se nositi s tolikim promjenama na tijelu. Suprug me uvijek podsjeća da bih trebala biti ponosna na njih i na ono što je moje tijelo postiglo - kaže Kim.

No, najteži dio posla uslijedio je tek nakon poroda. Kimina obitelj u samo par minuta dobila je pet novih članova - Ali, Penelope, Tiffany, Beatrix i Keitha. To znači da obitelj Tucci dnevno mora promijeniti 50-ak pelena i pripremiti 40-ak bočica te naravno, nahraniti djecu . Kako bi sve to stigli pomaže im oko 150 volontera koji se u njihovoj kući izmjenjuju svaka četiri sata, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije