OSAM PUTNIKA SPAŠENO

U Njemačkoj izgorio hrvatski autobus: Ostala samo olupina

Aaron Klewer/DPA/PIXSELL
23.09.2019.
u 11:25

Za putnike su osigurali drugi autobus koji ih je ujutro pokupio...

Ukupno osam osoba i njihova prtljaga spašeni su na autocesti A8 između čvorova Pforzheim-Nord i Pforzheim-West u noći s nedjelje na ponedjeljak. Rijeć je, naime, o požaru motora u autobusu hrvatske kompanije Črnja tours, od kojeg je na kraju nije ostalo-ništa.

U tom je trenutku bilo osam osoba u autobusu, od čega su dva bila vozača i šest putnika. Jedan od vozača autobusa je, kako piše njemački portal 24vest.de, primijetio crni, gusti dim koji izlazi iz motora te se zaustavio sa strane na zaustavnoj traci, rekla je policija na konferenciji za medije. Policija ne zna još točan uzrok požara, ali se nagađa da je riječ o tehničkom kvaru.

Putnici su putovali iz Münchena prema Karlsruhu. Autocesta A8 je do ranojutarnjih sati bila zatvorena, dokle god vatrogasci nisu ugasili i očistili područje požara. Za putnike su osigurali drugi autobus jer je od njihovog prvotnog prijevoza ostala samo olupina.

Vlasnik Igor Črnja potvrdio je za 24 sata cijelu situaciju te kazao kako je autobus bio star tri godine, a svi su putnici i prtljaga bili uspješno evakuirani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?