sjećanje na žrtve

U Malibuu 2.977 zastava za žrtve terorističkih napada 11. rujna

12.09.2017.
u 10:33

U kampusu Sveučilišta Pepperdine u kalifornijskom gradu Malibu sjećanje na žrtve terorističkih napada izvedenih 11. rujna 2001. godine na Svjetski trgovinski centar u New Yorku obilježeno je sa 2.977 američkih zastava.

U napadima na Ameriku prije 16 godina je 19 terorista otelo četiri zrakoplova American Airlinesa. Prvi zrakoplov udario je u 8.46 minuta, u sjeverni toranj Svjetskog trgovinskog centra (WTC) u New Yorku. Samo 17 minuta kasnije drugi oteti zrakoplov udario je u južni toranj WTC-a, a u izravnom televizijskom prijenosu užas koji se događao u Americi gledali su milijuni ljudi. Treći zrakoplov udario je u 9.37 u Pentagon, a četvrti se srušio u Pennsylvaniji. Pretpostavlja se da su ga srušili putnici koji su pružili otpor otmičarima.

U napadima 11. rujna 2001. godine život je izgubilo 2.977 ljudi kojima je jučer odana počast u New Yorku i diljem SAD-a.

U Malibuu je to učinjeno postavljanjem 2.977 američkih zastava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije