ISTRAGA SE NASTAVLJA

U Londonu uhićeno još nekoliko osoba zbog napada

05.06.2017.
u 08:53

Policija je u nedjelju uhitila 12 osoba u četvrti Barking u istočnom Londonu a danas su pretresli dvije lokacije u Newham i Barkingu i uhitile "više osoba"

Britanska policija tijekom ranih jutarnjih sati uhitila je više osoba u pretresima na području istočnog Londona u okviru istrage terorističkog napada u kojemu je u subotu navečer ubijeno sedam osoba i ranjeno 48.

U trećem terorističkom napadu u Britaniji u manje od tri mjeseca trojica napadača zaletjela su se kombijem u prolaznike na Londonskom mostu i potom su noževima napadali posjetitelje obližnjih londonskih lokala.

Policija je u nedjelju uhitila 12 osoba u četvrti Barking u istočnom Londonu a danas su pretresli dvije lokacije u Newham i Barkingu i uhitile "više osoba". Pretresi se nastavljaju na obje lokacije.

Premijerka Theresa May u ponedjeljak će predsjedati sastankom vladina odbora za hitna stanja kako bi se razmotrilo što se čini kao odgovor na napad koji se zbio uoči općih izbora 8. lipnja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?