Sve njegove žene:

Trumpove supruge, ljubavnice, protivnice

Trump
17.05.2016.
u 13:51

Junak žena, mačo muškarac, seksist, alfa mužjak, samo su neki od naziva koji su se pridodavali Donaldu Trumpu (70), najizglednijem republikanskom kandidatu u borbi za Bijelu kuću. Sada je u medije istupila njegova bivša ljubavnica Rowanne Brewer. Brewer je imala 26, a Trump 44 godine kada su se upoznali. Upoznali su se na zabavi uz bazen koju je Trump organizirao na Floridi. 

- Nije mu trebalo drugo da me uzme za ruku i povede u razgledavanje vile - rekla je Brewer. Nije imala bikini pa joj je Trump dao jedan da se presvuče.  

- Vratili smo se na bazen i Trump me nazvao jednom od svojih djevojaka - rekla je Brewer.

Ovo je samo jedna od priča o Trumpu i ženama kojeg su često prozivali zbog neukusnih i ponižavajućih komentara prema njima. Tako je glumici Rosie O'Donnell javno rekao da je "debela i ružna". U svojem realityju "The Celebrity Apprentice", Trump je jednoj kandidatkinji rekao da " je sigurno lijep prizor kada se ona spušta na koljena".   

Obožava misice

Trump je doslovno opsjednut lijepim ženama, tvrde mediji. On je vlasnik triju natjecanja u ljepoti: Miss Teen, Miss USA i Miss Universe. Navodno je zainteresiran i za natjecanje "Miss svijeta".

Misica Temple Taggart ispričala je da je Trumpa upoznala kada je imala 21 godinu, a on 50. 

- Poljubio me u usta. To mi je bilo odvratno. Tada je bio u braku s Marlom Maples, ali ga to nije spriječavalo da djevojke koje su jedva bile punoljetne, ljubi u usta - rekla je Taggart.

Carrie Prejean koja je Trumpa upoznala 2009. kao Miss Kalifornije rekla je da su djevojke pred njim morale hodati u oskudnim kostimama sličnim bikinijima.

- On je došao do svake djevojke i odmjerio je od glave do pete, a onda je radio zabilješke. Pozvao je Miss Alabame i pitao ju tko je najljepša djevojka. Osim mene? Sviđa mi se miss Arkansasa, ona je slatka, odgovorila mu je djevojka, a Trump joj je onda rekao da ga nije briga da li je slatka ili ne nego da ga zanima da li je oštra - rekla je Prejean.

Rekla je da je Trump volio dijeliti djevojke na one koje mu se sviđaju i one koje mu se ne sviđaju.

Ivana Trump 

Trump je sa svojom prvom suprugom i vjerojatno najpoznatijom suprugom Ivanom Trump (66) bio u braku 13 godina, odnosno od 1977. do 1990. godine. Razvod ga je koštao više od 25 milijuna eura. Imaju troje djece  Donalda jr. (37), Ivanku (34) i Erica (32).

Najveći mu je audut kći Ivanka

S Marlom Trump je u braku bio pet godina. Imaju kćer Tiffany Ariana (21). U izbornoj kampanji Trumpovo najjače oružje je njegova kći  Ivanka (34), majka troje djece i poslovna žena u njegovom imperiju. Kada je tajkun koji se bavi nekretninama i multimilijarder Trump 16. lipnja 2015. objavio svoju kandidaturu, Ivanka je bila ta koja je oca predstavila naciji i svijetu. Ivanka je elegantna, lijepa i pristojna za razliku od svojeg često vulgarnog oca. Nakon dvije rastave, ljubavnica i tri braka, Ivanka je jedina konstanta u Trumpovom životu.

Optužbe za silovanje

Katie Johnson (34) je početkom svibnja tvrdila da ju je Trump prije 22 godine na nekoliko zabava silovao zajedno s pedifilom milijarderom Jeffreyjem Epsteinom (63). Podnijela je i tužbu protiv savezne države Kalifornije i traži odštetu od 100 milijuna dolara. Tvrdila je da ju je Trump mjesecima držao kao seksualnu robinju. Trump je pak tvrdio da je sve to "prljava kampanja".

Odnos s Hillary

Trump gotovo svaki dan na Twitteru objavljuje poruke protiv svoje najizglednije protivnice na predsjedničkim izborima Hillary Clinton. No to nije oduvijek bilo tako. Trump i Clinton su se podnosili. Kada se Trump 2005. godine treći put oženio na slavlju su bili i Bill i Hillary Clinton te su pozirali s upravo vjenčanim parom, piše Bild.

Treći brak

Trump je sada u trećem braku s Melanijom Trump (46), bivšom manekenkom, rođenom u Sloveniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije