POKAZAO 'TROFEJ'

Trump smatra da je vrijeme za prekid televizijskih debata

Donald Trump
12.03.2016.
u 07:12

Američki milijarder Donald Trump, siguran u svoju snagu uoči još jednog "super utorka" na predizborima, pozvao je danas Republikansku stranku da stane iza njega te usput predložio da se prekinu televizijske debate.

Poslovni čovjek danas je sazvao tiskovnu konferenciju u svom klubu Mar-A-Lago u elitnoj četvrti Palm Beacha na Floridi kako bi se pokazao sa svojim novim 'trofejom', umirovljenim neurokirurgom Benom Carsonom koji se prošli tjedan povukao iz predizborne utrke.

Ta dvojica su "zakopala ratnu sjekiru" i zaboravila Trumpova podmetanja i uvrede suparniku koji mu je jesenas nakratko zaprijetio u anketama. Carson, koji uživa velik ugled među konzervativnim evangelicima, pohvalio je Trumpa kao osobu i njegovu sposobnost za vođenje, nastojeći na činjenici da je Trump privatno drukčiji nego što se pokazuje u javnosti, prenosi Vecernji.hr

"Postoje dva Donalda Trumpa, ona kojeg vidite na pozornici i onaj drugi, veoma duhovan, s kojim se može lijepo razgovarati", rekao je Carson, dovodeći Trumpa u nezgodan položaj.

"Vjerojatno postoje dva Donalda Trumpa, javna inačica koju ljudi vide (...) koja se vjerojatno razlikuje od Donalda Trumpa u privatnosti", u početku je s odobravanjem rekao poslovni čovjek. Dvanaest minuta poslije, shvativši možda da je otišao predaleko, ispravio se.

"Ne mislim da postoje dva Donalda Trumpa", primijetio je. "Ja sam mislilac, uvijek sam bio mislilac".

Trump je natuknuo da više neće sudjelovati ni u jednoj debati protiv svojih suparnika, premda je stranka najavila zadnju emisiju 21. ožujka u Salt Lake Cityju.

"Bit ću iskren, vrijeme je da se prekinu debate", rekao je.

Carsonova potpora dolazi nakon one Chrisa Christieja, guvernera New Jerseyja koji je odustao u veljači.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije