nakon pariza

Novi napad u Francuskoj: Trojica islamista napala učitelja židovske škole

GDGD
18.11.2015.
u 23:36

Troje napadača, navodno pripadnici Islamske države, izboli su nožem jednog učitelja Židova u židovskoj školi u Marseilleu u Francuskoj, javlja, Sky News

Troje napadača, navodno pripadnici Islamske države, izboli su nožem jednog učitelja Židova u židovskoj školi u Marseilleu u Francuskoj, javlja, Sky News. Napadači su mu prišli vozeći se na skuteru, javlja Reuters. Jedan od njih imao je majicu sa simbolima IS-a a drugi je pokazao sliku Mohameda Meraha, islamskog militanta koji je ubio sedam ljudi u južnoj Francuskoj prije tri godine. Sliku je imao u telefonu. Ne može se sa sigurnošću reći ima li ovaj napad povezan s terorističkim aktom u Parizu u kojem je poginulo najmanje 120 ljudi. “Trojica su vrijeđala, prijetila i napala žrtvu pa ga ubola nožem u ruku i nogu. Pobjegli su nakon što je naišao jedan auto”, kazao je tužitelj Reurtersu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije