AFERA LOVREN

Torbić i njegov otac optuženi zbog otmice Anite Dražić, prijateljice Anite Lovren

lovren
Facebook/Instagram
04.11.2016.
u 19:10

Sin i otac, prema sumnjama tužiteljstva, protupravnim su oduzimanjem slobode htjeli spriječiti Anitu Dražić da se sastane s jednim muškarcem i kaže mu svoja saznanja

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Darija Torbića i njegova oca Damira tereteći ih da su krajem ožujka protupravno oduzeli slobodu Aniti Dražić kako bi je spriječili da otkrije motive Darijove ljubavne veze s Anitom Lovren, suprugom nogometaša Dejana Lovrena, javlja Hina. 

Sin i otac, prema sumnjama tužiteljstva, protupravnim su oduzimanjem slobode htjeli spriječiti Anitu Dražić, prijateljicu Lovrenove supruge, da se sastane s jednim muškarcem i kaže mu svoja saznanja o toj ljubavnoj vezi.

Tereti ih se da su 29. ožujka oko 13,30 sati iz jednog kafića na silu izveli Anitu Dražić i njezinu sestru te ih potom ugurali u automobil BMW X6 i odvezli na Sljeme, gdje su im prijetili.

Do Sljemena su ih vozili u zaključanom automobilu kako bi im onemogućili izlazak, a putem je drugoosumnjičeni prijetio oštećenici, dok je prvoosumnjičenik vikao na nju.

S ozbiljnim prijetnjama nastavili su nakon što su svoje žrtve po dolasku na Sljeme izvukli iz automobila. Prvoosumnjičeni je rukom primio oštećenicu za donju čeljust naredivši joj da ne smije ni s kim razgovarati, a obojica su joj prijetili ozljeđivanjem djeteta, navodi tužiteljstvo.

Otac i sin potom su naredili oštećenici i njezinoj sestri da uđu u osobno vozilo te su ih odvezli natrag do kafića, gdje su ih pustili na slobodu.

Torbić je, po pisanju medija koji prenose izjave Anite Dražić britanskom The Sun-u, zaveo Anitu Lovren kako bi je nagovorio da se rastane od nogometaša i time stekao pola njegova višemilijunskog bogatstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije