PRVI KOMENTAR

Tomašević: Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
17.05.2021.
u 07:05

U svoj izborni stožer, smješten kod Muzeja suvremene umjetnosti, stigao je netom prije zatvaranja birališta u 19 sati

Tomislav Tomašević uvjerljivo vodi u utrci za gradonačelnika Zagreba. Prema trenutnim rezultatima, povjerenje mu je u prvom krugu lokalnih izbora ukazalo gotovo 45 posto birača. U svoj izborni stožer, smješten kod Muzeja suvremene umjetnosti, stigao je netom prije zatvaranja birališta u 19 sati, a kasno navečer  je održao prvi govor. 

- Večeras su građani Zagreba glasno rekli "da" promjeni. Večeras su glasno da kao grad možemo! Da možemo pravednije, transparentnije, bolje. Danas su građani Zagreba jasno rekli da ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, nego svima nama koji u njemu živimo. Zato je Zagreb naš!, rekao je uvodno. 

- Ostavili smo srce na terenu i ovo je rezultat tog rada, kazao je i zahvalio svim volonterima i biračima. - Čestitke i svim našim kandidatima i kandidatkinjama u drugim gradovima, dodao je. 

- Napravili smo jedan i pol od dva potrebna koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja ovim gradom, da razvijamo Zagreb u skladu s izazovima i standardima 21. stoljeća i da uhvatimo korak s drugim europskim metropolama, kazao je. 

- Prema dosadašnjim rezultatima imamo golemu prednost. Međutim, nema opuštanja. Prema nama je još dva tjedna borbe i opet ćemo dati sve od sebe. Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju i fokusirati se na rješavanje problema. Nećemo se služiti prljavim trikovima poput nekih naših protukandidata. Pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i moći ćemo svima nakon izbora pogledati u oči. Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu, tvrdi. 

- Hvala vam svima i idemo zajedno dalje po pobjedu, zaključio je Tomašević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije