NOVI GRADONAČELNIK ZAGREBA

Tomašević: Hvala Zagrebe, hvala na povjerenju. Dat ćemo sve od sebe da to povjerenje opravdamo

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
30.05.2021.
u 22:28

Tomislav Tomašević novi je gradonačelnik Zagreba

Kandidat Platforme Možemo Tomislav Tomašević novi je gradonačelnika Zagreba. Nakon uvjerljive pobjede u drugom krugu obratio se javnosti.

"Hvala Zagrebe, hvala na povjerenju, hvala na nadi i ustrajnosti da je prava promjena moguća, hvala što ste vjerovali u nas, hvala svim Zagrepčanima,a i Zagrepčankama i dat će mo sve od sebe da to povjerenje opravdamo", kazao je.

"Podržali su nas stotine volontera, podržali su nas tisuće volontera, s ponosom ću povest ovaj grad u budućnost i bit ću gradonačelnik svih građana. Građani žele bolju zdravstvenu zaštiti, više zelenih površina, žele da daje perspektivu mladim ljudima. Naš pogled ne ide samo do sljedećih izbora. Naš pogled ide u budućnost.", kazao je Tomašević.

"Zagrebe dali ste mi povjerenje a ja vas tražim sudjelovanje, da s nama sudjelujete u donošenju odluka u razvoju ovog grada. Molim isto tako i za strpljenje jer nas čeka veliki posao i sve promjene neće biti brze i jednostavne i zajedno možemo ostvariti potencijale ovog grada i učiniti ovaj grad mjestom za sve a ne samo odabrane. Krenimo zajedno u bolju budućnost, Zagreb to može svi mi zajedno to možemo", poručio je Tomašević. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije