Stravično

Tinejdžerica ubila novorođenče i zakopala ga u vrtu iza kuće?

23.07.2017.
u 07:24

18-godišnja Brooke Skylar Richardson iz Ohija optužena je za ubojstvo svoje tek rođene bebe. Istražitelji su rekli da je beba ubijena još u svibnju...

Još jedan stravičan zločin trese SAD. Brooke Skylar Richardson, 18-godišnjakinja iz savezne države Ohio, uhićena je zbog osnovane sumnje da je ubila svoju tek rođenu bebu. 

Nakon ubojstva ju je zakopala u vrt, a ostaci su pronađeni tek nakon dva i pol mjeseca. Istražitelji su otkrili da je tijelo bilo zakopano između 10 i 12 tjedana. Brooke je ove godine tek maturirala i planirala studirati na sveučilištu u Cincinnatiju, a bila je i jedna od popularnijih školskih navijačica, piše 24sata.hr. 

- Nije pila ni pušila, čak ni toliko izlazila. Djelovala je kao jedna normalna tinejdžerica - standardni su komentari njenih poznanika.

Bude li proglašena krivom, čeka ju kazna zatvora između godine dana i pet godina. Detaljnija istraga je još uvijek u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije